Hoppa till innehåll

Mässmaterial

Mässmaterial är ett kraftfullt verktyg för att kommunicera ert varumärke, produkter och tjänster till era kunder på mässor. Vi hjälper er med trycksaker till mässan som skapar ett mervärde för era kunder.

Trycksaker för mässa och event

På Papperstryck är vi stolta över att kunna erbjuda en mängd olika lösningar för ert mässmaterial. Vi specialiserar oss på trycksaker för mässor men kan anpassa oss efter era önskemål. I listan nedan ser du exempel på trycksaker vi brukar erbjuda för kunder som skall vara med på mässor. Däremot så utgår vi självklart utifrån era behov och ser till att hitta en lämplig lösning till er.

Block

Anteckningsblock är ett måste på mässor eller event. De ger besökarna möjlighet att ta snabba anteckningar, skriva ner kontaktuppgifter och samla viktig information om ert företag och era erbjudanden.

Visitkort

Visitkort ger potentiella kunder och samarbetspartners en snabb och enkel kontaktväg. Anpassa dina visitkort med företagets logotyp, ditt namn och kontaktinformation.

Godis med tryck

Godis med logotyp är ett lockande sätt att attrahera människor till eran monter.

Roll ups

Presentera ert företag och budskap tydligt med en stor portabel skylt.

Mappar

Organisera allt ert mässmaterial enkelt med mappar och behåll ett enhetligt utseende genom att få logotypen på mappen.

Pennor

Det är populärt att företag ger ut pennor vid mässor. Tanken bakom det är att kunden ska tänka på ert företag varje gång de använder pennan.

Foldrar

De är perfekta för att presentera detaljerad information om era produkter och tjänster. De ger er möjlighet att berätta en historia om företaget och varför kunden ska välja just er.

Tryckta dukar

Använd tryckta dukar som bordsdukar eller bakgrunder för eran monter. De ger en professionell look på montern, vilket lockar in mer potentiella kunder.

Använd mässmaterial effektivt med Papperstryck

Att skaffa rätt mässmaterial är tyvärr bara halva striden. För att maximera effektiviteten måste du även veta hur du använder dem på bästa sätt. Som tur är så hjälper vi på Papperstryck dig med både att ta fram mässmaterialet och ger dig tips på hur du använder de effektivt. Här är några tips:

  1. Anpassa efter målgruppen: Ta reda på vilken din målgrupp är och anpassa efter deras behov och intressen. Vilket språk ska du använda och vilka bilder tilltalar din målgrupp?
  2. Tydliga: Trycksakerna ska vara tydliga så att den potentiella kunden enkelt förstår ert företag och er produkt eller tjänst.
  3. Engagerade: Var engagerade och berätta om företaget samtidigt som ni väver in hur ni kommer lösa kundens problem.
  4. Interagera: Uppmuntra interaktion genom att ställa frågor, erbjuda provprodukter eller arrangera tävlingar i er monter.
  5. Utvärdera: Utvärdera er mässa. Vad fungerade bra, och vad kan förbättras till nästa gång?

Vanliga frågor om mässmaterial

Hur många visitkort krävs för en mässa?

Beroende på hur stor mässan är och hur stort ert företag är så skiljer det sig. Men det är helt klart bättre att ha med för många än för få. Vi rekommenderar därför minst 200 visitkort per dag under mässan.

Vad behövs för mässmaterial?

Först behöver ni fixa montern genom ett mässbord, tält, väggar, flaggor och skyltar. Sedan kommer trycksakerna och då kan det vara bra att ha block, mappar, pennor, visitkort och foldrar. Men ni kan även skräddarsy trycksaker beroende utefter era behov och kontakta oss om ni är tveksamma kring vilka trycksaker ni behöver.