Hoppa till innehåll

Flyers

Välkommen till Papperstryck som hjälper dig att trycka flyers, eller flygblad som det också kallas, som är en viktig del av vårt sortiment och ett populärt verktyg för marknadsföring. Oavsett om du ska annonsera för en specifik händelse, sprida viktig information eller lyfta fram ditt företag kan en väl utformad flyer göra stor skillnad. Låt oss ta fram en optimal flyer för era behov!

Trycka flyers

Till skillnad från en folder eller en broschyr, är en flyer oftast ett enkelt pappersblad som inte är vikt och med tryck på ena eller båda sidor. Den enkla designen gör den utmärkt för att snabbt och effektivt förmedla ett budskap. De kan även variera i storleken och formen beroende på hur de bäst fångar din målgrupps uppmärksamhet.

Hos oss på Papperstryck

Här på Papperstryck, erbjuder vi er expertisen för att skapa effektiva flyers. Vi har ett brett utbud av papperstyper, storlekar och tryckalternativ för att täcka era behov. Kontakta oss idag för mer information!

Användningsområden för flyers

Flyers är en trycksak som kan användas i många olika sammanhang. De är utmärkta för att marknadsföra produkter, tjänster, evenemang eller att sprida information om olika ämnen. Här är några exempel på användningsområden du kan använda dina flyers till:

Evenemang

Flyers är ett populärt och effektivt sätt att annonsera för evenemang som konserter, festivaler, utställningar, workshops och mer. Genom att inkludera viktig information som datum, plats och kontaktuppgifter, blir din flyer ett praktiskt verktyg för potentiella deltagare.

Produktreklam

Om du vill lyfta fram en ny produkt eller kanske till och med en hel produktlinje, kan flyers hjälpa till att sprida ordet. Inkludera bilder, fördelar och prisinformation för att sprida informationen effektivt.

Tjänster

För företag som levererar tjänster, som till exempel restauranger och skönhetssalonger är flyers ett bra sätt att nå ut till potentiella kunder. Genom att visa upp verksamheten, erbjudanden och kundrecensioner kan du driva in nya kunder med hjälp av en flyer.

Sprid information

Om ditt mål är att informera allmänheten om ett viktigt ämne, som hälsoundersökningar, miljöfrågor eller samhällsservice, kan flyers vara ett mycket effektivt verktyg. Tydlig och koncis information i kombination med bilder kan göra ditt budskap minnesvärt.

Pappersval för flyers med tryck

Pappersval spelar en avgörande roll i hur din flyer kommer att uppfattas av mottagarna. Olika typer av papper har olika egenskaper som kan påverka utseendet och känslan av din flyer. Här är några av de vanligaste papperstyperna som du kan välja mellan:

Glättat papper – Perfekt för färgbilder och design som innehåller mycket detaljer.

Matt papper – Ger en mer subtil och sofistikerad känsla till din flyer. Det har mindre blänk än glansigt papper, vilket gör det lättare att läsa under starkt ljus.

Obestruket papper – Om du vill ha en mer naturlig känsla kan obestruket papper vara ett bra val.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar det att trycka flyers?

Kostnaden för att trycka flyers varierar beroende på många faktorer som hur stor upplaga ni vill trycka och vilket papper ni väljer. Därför kan vi inte säga ett pris som det kostar att trycka flyers, men ni får gärna kontakta oss för en offert.

Vad är en flyer?

En flyer är oftast bara ett enskilt papper som inte är vikt och det kan antingen ha tryck på ena eller bägge sidor.

Vilket papper passar för att trycka flyers?

Beroende på vad flyern ska innehålla så skiljer det sig mellan vilket slags papper du bör välja. Du kan välja mellan glättat, matt och obestruket papper och är du tveksam kring vilket som passar dig så hjälper vi gärna dig att välja.