Hoppa till innehåll

Block med tryck

Tryck era anteckningsblock med tryck hos oss på Papperstryck som förstår att det inte bara är ett enkelt skrivverktyg. Utan även en plats för idéer, strategier och kreativa uttryck. Därför erbjuder vi block med tryck som är perfekta för företag som vill stärka sitt varumärke på ett smart sätt.

Anteckningsblock med eget tryck

Ett skräddarsytt anteckningsblock med ert företags logotyp eller slogan kan verkligen göra skillnad. Använd blocken som företagsgåvor, konferensmaterial, extern korrespondens eller för intern användning på kontoret. Då kan ni vara säker på att varje sida som används kommer att stärka ert varumärke.

Vi ser till att hitta de mest optimala papperstyperna och tryckteknikerna för era behov och garanterar att era personliga block kommer att hålla och se bra ut. Under drygt 25 år har vi jobbat inom tryckbranschen och tryckt block med eget tryck nästan dagligen, vilket gör att vi kan leverera bra resultat.

Välj rätt block med logga

Det finns en del saker som är bra att ha i åtanke för att få ett perfekt block för eran verksamhet. Därför har vi på Papperstryck samlat de viktigaste faktorerna som vi använder oss av när vi trycker block.

Storlek och layout

Våra block med tryck erbjuds i ett brett utbud av storlekar och format, så att ni kan få skräddarsydda block för just er verksamhet. Oavsett om du föredrar ett A6 block för snabba anteckningar eller ett större i A4 format så löser vi detta.

Självklart kan ni även anpassa layouten till en lämplig design för eran verksamhet. Kanske är ni i behov av en viss sektion för anteckningar under kundmöten eller liknande, oavsett vad ni behöver så får vi det att funka.

Spiralblock eller limmade block?

När det kommer till att välja mellan spiralblock eller limmade block så handlar det om vilket som är mest praktiskt. Fördelen med spiralblock är att ni kan lägga det platt på skrivbordet medan det är öppet. Dock så medför limmade block en mer traditionell och professionell känsla och passar därför företag som vill ha hög klass på sina anteckningsblock. Papperstryck har valt av lägga fokuset på endast en av dessa typer av block och det är limmade block. Valet var självklart då det är ett mer exklusivt block som uppskattas mer av både kunder och deras målgrupp.

Leverans i tid

Beställer ni era block hos oss kan ni lita på att de blir levererade i tid. Vi förstår vikten vid att få sina trycksaker i tid, oavsett om de ska användas till en konferens, ett kommande företagsevent eller om ni endast vill fylla på lagret.

Vanliga frågor om anteckningsblock med tryck

Vad är fördelen med tryckta block?

Den främsta fördelen är att det ökar varumärkesmedvetenheten genom att kunder blir påminda om ert varumärke varje gång de tar fram blocket. Därför används det ofta som en kostnadseffektiv marknadsföring och distribueras till kunder, anställda och klienter.

Kan Papperstryck göra anteckningsblock med namn?

Ja, på Papperstryck kan vi skräddarsy era block efter behov och till exempel lägga till namn. Att lägga till namnet på blocket gör det till att det blir väldigt personlig touch i korrespondensen med kunder samt leverantörer.