Hoppa till innehåll

Konferensblock med tryck

När det kommer till konferenser och möten, är Papperstryck er partner för att skapa konferensblock med tryck. Vi kombinerar material av hög kvalitet och vår expertis inom tryck och design, vilket skapar konferensblock som förhöjer upplevelsen för användaren.

Konferensblock med eget tryck

Konferensblock är inte bara praktiska anteckningsverktyg utan även också en del av din organisations identitet. Vi på Papperstryck erbjuder skräddarsydda konferensblock med er logotyp, era färger och ert budskap. Målet är att skapa konferensblock som är funktionella och visuellt tilltalande, vilket i sin tur gör att er organisation kommer att sticka ut. Våra konferensblock är mer än bara papper och bläck. De är en förlängning av ert företags varumärke ert budskap.

Olika format och storlekar

Varje konferens är unik och så ska också dina konferensblock vara. Papperstryck erbjuder därför olika format och layouter för att passa era specifika behov. Oavsett om ni föredrar linjerade sidor för att ta noggranna anteckningar, rutiga sidor för skisser och diagram eller punktmarkerade sidor för att organisera tankar, kan vi skapa konferensblocket som är skräddarsytt för er. Dessutom kan vi inkludera specialdesignade sidor med företagsinformation eller andra önskemål.

Tidsenligt leverans till er konferens

Tidsplanering är avgörande när ni förbereder och organiserar inför en konferens. Papperstryck strävar efter att erbjuda pålitliga leveranstider, vilket säkerställer att era konferensblock med ert tryck kommer att vara redo och tillgängliga precis när ni behöver dem. Ni kan känna er trygga med att vi hanterar tryckningen och leveransen, så att ni kan fokusera er på att förbereda er inför konferensen.

Vanliga frågor om konferensblock med tryck

Kan ni trycka vårt företags logotyp och färger på konferensblocken?

Absolut, vi kan skräddarsy konferensblocken mer er logotyp och era företagsfärger så att de återspeglar ert företag.

Finns det olika pappersval till konferensblocken?

Ja, vi erbjuder olika papperskvaliteter och tjocklekar beroende på vad ni är ute efter.

Kan ni inkludera specialsidor i konferensblocken?

Ja, vi kan till exempel inkludera ett specifikt blad i varje konferensblock med era företagsuppgifter. Kontakta oss med era specifika önskemål så ser vi till att lösa det!

Hur lång leverans är det på konferensblock med tryck?

Beroende på hur stor upplaga ni beställer och hur komplexa dem är så skiljer sig leveranstiden lite. Kontakta oss gärna så ser vi till att leverera de i tid till er nästa konferens!