Hoppa till innehåll

Etiketter med tryck

På Papperstryck är vi specialiserade på att skapa anpassade etiketter med tryck. Vi vet hur mycket en bra etikett kan bidra till ökad försäljning och är här för att hitta den bästa lösningen för era behov.

Beställ etiketter med tryck

Etiketterna du väljer för dina produkter gör mer än att bara ge grundläggande information. De ger ett första intryck av produkten/varumärket och kan påverka hur kunderna ser och upplever produkterna. En väl utformad etikett kan skapa ett varaktigt intryck och höja helhetsupplevelsen för kunden.

Oavsett storleken på ert företag eller era unika behov, kan vi på Papperstryck skapa anpassade etiketter som passar er. Vi ser till att först förstå era behov och sedan ser vi till att tillverka etiketter som tillfredsställer dessa behov.

Etiketter på rulle eller ark?

Ni kan antingen välja mellan att beställa etiketter på rulle eller ark hos oss på Papperstryck. Båda sätten har sina för och nackdelar och beroende på hur etiketterna ska användas passar ett alternativ bäst.

  1. Etiketter på rulle: Behöver ni applicera ett stort antal etiketter manuellt är etiketter på rulle ett utmärkt alternativ. De är enkla att hantera och kan snabbt matas genom en etikettmaskin om så krävs. Dessutom tar förvaring av etiketter på rulle upp minimalt med utrymme, vilket är praktiskt för lagerhållning.
  2. Etiketter på ark: Om ni istället ska använda etiketterna i mindre mängder eller för olika ändamål är etiketter i ark ett bekvämt val. De är lättåtkomliga och kan användas för olika projekt samtidigt.

Användningsområden för etiketter

Det finns många olika användningsområden för etiketter. Oavsett om det handlar om att etikettera produkter på en hylla eller ge viktig information till kunder, finns det många olika sätt att använda etiketter på. På Papperstryck kan vi skapa anpassade etiketter för en rad olika ändamål t ex:

  1. Produktidentifiering: Tydlig och professionell produktmärkning som gör att kunderna snabbt känner igen era produkter.
  2. Marknadsföring: Kommunicera ert budskap för att attrahera målgruppen.
  3. Varumärkesbyggande: Använd etiketter som väcker starka känslor och återspeglar ert företags identitet för att bygga ett starkt varumärke.
  4. Varningar och säkerhetsinformation: Förse dina produkter med viktig information för att säkerställa kundens säkerhet och efterlevnad av regler.

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det att tillverka anpassade etiketter med tryck?

Det brukar gå snabbt att trycka upp etiketter med tryck, men det beror självklart på storleken av upplagan. Kontakta oss för att få en exakt tid för att trycka era etiketter.

Kan ni skapa etiketter med specialfunktioner?

Absolut, vi ser till att fixa det som ni behöver oavsett vad för specialfunktioner det är!

Hur beställer jag etiketter med tryck hos er?

För att få offert och börja trycka är det bara att kontakta oss.