Hoppa till innehåll

Broschyrer

Broschyrer är ett effektivt sätt att informera, övertyga och underhålla din målgrupp. Genom att kombinera attraktiva bilder och intressanta texter kan broschyrer presentera företag, produkter, tjänster eller evenemang på ett enkelt sätt. Hos oss på Papperstryck kan du trycka broschyrer och få hjälp med dina behov.

Fördelar med broschyrer

Till skillnad från foldrar, som består av ett enskilt papper falsat på flera ställen, består broschyrer av flera sidor bundna tillsammans, oftast med häftstift i ryggen. Det leder till flera fördelar som:

  1. Djupare presentation: Formatstrukturen möjliggör en mer omfattande presentation av information. Det gör broschyrer passande för detaljerade produktbeskrivningar, företagspresentationer och liknande.
  2. Visuellt tilltalande: Ni kan enkelt inkludera bilder och grafik för att förmedla budskapet på ett mer engagerande sätt. I kombination av text och bild så kan ni kombinera en broschyr som är visuellt tilltalande och fångar läsarens uppmärksamhet.

Broschyrformat

Broschyrer kommer i en mängd olika storlekar och format. Du kan välja mellan olika format som A4, A5, A6, eller till och med skräddarsydda format beroende på ditt företags behov. Har du några funderingar kring vilket format som passar er kan du kontakta oss på Papperstryck och få hjälp.

  1. A4
  2. A5
  3. A6
  4. Skräddarsydda format för ert företag

Vad kostar det att trycka broschyrer?

Det går inte att säga en exakt kostnad kring vad det kostar att trycka broschyrer då det är beroende av flera olika faktorer. Men du kan få en offert på broschyrerna du vill beställa om du tar kontakt med oss på Papperstryck. Priset skiljer sig självklart beroende på hur stor upplaga ni är ute efter och hur komplexa broschyrerna är att trycka.

Vanliga frågor

Varför ska vi använda broschyrer som marknadsföring?

Broschyrer är ett effektivt sätt att förmedla information eller presentera ert företag till kunden. Genom att kombinera text och bild så kan ni skapa ett mer engagerande marknadsföringsverktyg.

Hur väljer jag format för broschyren?

Beroende på behoven så skiljer det sig vilket format som passar. Ska du förmedla kompakt och lättläst information är A5 oftast mest passande, medan ett A4 format ger plats för mer detaljerande information och bilder. Är du osäker på formatet så kan ni självklart kontakta oss på Papperstryck och få hjälp med att ta reda på vilket som passar bäst för era behov.

Vad är en broschyr?

Det är en trycksak som består av flera sidor som är bundna tillsammans med ett häftstift i ryggen.

Vad ska en broschyr inkludera?

Innehåll som passar bra till broschyrer är företagsinformation eller detaljerad produktinformation, men även annan information om företaget och era tjänster samt produkter. För att förmedla informationen effektivt ska ni tänka på att använda tydliga rubriker och underrubriker, lättläst text, bilder och grafik som förknippas med ert varumärke, kontaktuppgifter och uppmana till någon form av handling.