Hoppa till innehåll

Prägling av trycksaker

Lägg till prägling av trycksaker hos oss på Papperstryck för att göra de mer exklusiva. Genom att prägla en logotyp eller design på era tryckprodukter kan vi skapa en tredimensionell effekt som tar er trycksak till en ny nivå.

Prägling av trycksaker hos Papperstryck

Vi på Papperstryck erbjuder prägling för ett stort antal produkter, inklusive visitkort, inbjudningar, broschyrer och mycket mer. Välj prägling på era trycksaker för att lägga till en sofistikerad touch. Det skapar en känsla av lyx och elegans samtidigt som det får era trycksaker att sticka ut gentemot konkurrenter.

Vad innebär prägling?

Prägling är en teknik som skapar en tredimensionell eller upphöjd effekt på trycksaker. Det är en process där pappret pressas mot en form, vilket resulterar i att trycket blir upphöjt. Detta ger en visuell dimension till era trycksaker som inte kan uppnås med ett vanligt tryck.

När passar prägling bäst?

Prägling är inte bara för lyxprodukter, utan kan användas på ett stort antal produkter och material, inklusive papper och kartong. Oavsett om det är på ert företags visitkort, på er broschyr eller på en inbjudan till ett speciellt evenemang så skapar prägling ett minnesvärt och kraftfullt intryck till kunden. Prägling lämpar sig självklart bäst på tjockare papper/kartong för att få bästa effekt.

Kontakta oss idag för att diskutera hur prägling kan förbättra era trycksaker och lägga till en touch av elegans och exklusivitet. Gör era trycksaker minnesvärda med prägling från Papperstryck!

Vanliga frågor om prägling

Vad är prägling av trycksaker?

Prägling av trycksaker innebär att du pressar pappret mot en form för att uppnå en tredimensionell design. Det kan till exempel vara att er logotyp blir upphöjd på era trycksaker, vilket skapar en känsla av lyx.

Vilka material kan präglas?

Du kan prägla många olika slags papper och kartong material. Däremot så uppnår du det bästa resultatet genom att prägla trycksaker som är tryckta på ett tjockare papper.

Varför används prägling på trycksaker?

Syftet med att prägla trycksaker är att lägga till något extra som gör att de sticker ut. Det framhäver grafiska element som logotyper och gör att trycksakerna upplevs mer eleganta, vilket i sin tur gör ett bättre intryck på kunden.