Hoppa till innehåll

Nyckelkortshållare med tryck

Vi erbjuder anpassade nyckelkortshållare med tryck för hotell, events och andra tillställningar. Genom att kombinera design med hög tryckkvalitet gör vi så att era nyckelkortshållare kommer att göra ett bestående intryck på kunderna. Samtidigt som hållaren kan förmedla information och lämplig förvaring.

Varför välja nyckelkortshållare med tryck?

Nyckelkortshållare med tryck ger er möjligheten att utforma en produkt som inte endast är praktiskt utan även en del av er marknadsföringsstrategi. Genom att trycka företagets logotyp eller slogan på nyckelkortshållarna, skapar ni ett kraftfullt verktyg för att öka varumärkesmedvetenheten. Varje gång en gäst använder nyckelkortshållare blir de påminda om ert företag eller evenemang och det kan leda till ökad lojalitet och återkommande kunder.

Välj rätt nyckelskortshållare

Så vad ska man tänka på för att utforma de bästa nyckelkortshållarna? Vi har samlat de viktigaste faktorerna att ha i åtanke nedan:

Format

Att välja rätt format och storlek för era nyckelkortshållare är avgörande för att det ska passa kunderna. Vi erbjuder en mängd olika format och storlekar, vilket gör att ni kan välja storleken som bäst passar era behov. Oavsett om ni behöver en smal, rektangulär design eller en större, kvadratisk design, så kan vi anpassa era nyckelkortshållare efter önskemål. Dessutom garanterar vi att alla nyckelkortshållare passar standardstorlekarna för hotellnyckelkort, vilket säkerställer att de är praktiska och funktionella för gästerna.

Marknadsföring

Nyckelkortshållare med tryck är en effektiv metod för att marknadsföra ert hotell. Varje gång en gäst använder sitt nyckelkort, kommer de att bli påminda om ert hotells varumärke. Detta kan öka varumärkesmedvetenheten och hjälpa till att skapa lojala kunder. Men samtidigt är det därmed viktigt att era nyckelkortshållare skapar rätt intryck på kunden, något som vi på Papperstryck säkerställer.

Praktiskt användning

Trots deras marknadsföringspotential är nyckelkortshållare också praktiska föremål. Se till att de uppfyller sina huvudsyften genom att erbjuda en säker och bekväm plats att förvara nyckelkort.

Beställ era nyckelkortshållare

Vi på Papperstryck är dedikerade att hjälpa er tillverka de perfekta nyckelkortshållarna för er verksamhet. Med vårt högkvalitativa tryck och skräddarsydda designmöjligheter säkerställer vi att du kommer göra ett bestående tryck på gäster och kunder.

Kontakta oss idag för att diskutera era behov och få en offert på era anpassade nyckelkortshållare med ert tryck.

Vanliga frågor

Vem passar nyckelkortshålllare till?

Vi erbjuder främst nyckelkortshållare till hotell men kan självklart även fixa det till andra events och tillställningar.

Vad är syftet med nyckelkortshållare?

Syftet är att hålla nycklar och kort organiserade och säkra, förhindra förluster och skador samt erbjuda en praktisk och bekväm metod att bära dem.

Trycker ni nyckelkortshållare i olika storlekar?

Ja, vi trycker nyckelkortshållare i olika storlekar och utformningar för att rymma olika typer av nycklar och kort.

Kan jag beställa stora upplagor nyckelkortshållare hos er?

Ja, vi kan trycka stora upplagor för större organisationer och företag.