Hoppa till innehåll

Självkopierande papper

Beställ självkopierande papper med tryck hos Papperstryck. Vi förstår att vissa verksamheter måste ha en fysisk kopia av dokument och att denna process behöver vara snabb och smidig. Det är här självkopierande papper kommer in i bilden.

Vad är självkopierande papper?

Självkopierande papper är en typ av papper som skapar en kopia av det ursprungliga dokumentet när skrift appliceras, utan att ni behöver använda karbonpapper. Tekniken bygger på att varje sida av papperet har ett unikt kemiskt lager som reagerar med det närmaste papperet när skrift appliceras.

Användningsområden för självkopierande papper med tryck

Det är utmärkt för alla situationer där omedelbara kopior av handskrivna eller maskinskrivna dokument behövs eller är ett måste. De är särskilt användbara för:

  1. Kvitton: Ge kunden omedelbart en kopia av sitt kvittot.
  2. Fakturor: Bevara en kopia av fakturan för bokföringen.
  3. Orderformulär: Spara en kopia för referens.
  4. Timrapportering: Säkerställ att timrapporteringen sker smidigt och arkivera den enkelt.
  5. Leveransnoteringar: Detaljerad inspelning av leveranser.
  6. Mycket mera: Ni kan anpassa självkopierande papper till mycket beroende på vad ert företag är i behov av!

Anpassa efter behov

När ni väljer vilket självkopierande papper som passar er bäst, finns det några viktiga faktorer att tänka på.

  1. Antal kopior: Bestäm först hur många kopior ni behöver. Självkopierande papper finns vanligtvis i uppsättningar om 2, 3, eller 4 men går även att få i fler kopior vid behov.
  2. Storlek och format: Tänk på storlek och format för att pappret ska vara anpassat utefter användningen.

Om du är osäker på vilket självkopierande papper som är bäst för dina behov, tveka inte att kontakta oss på Papperstryck. Vi är här för att hjälpa dig att välja rätt papper och utföra trycket enligt dina önskemål. Gör din dokumenthantering smidigare och mer effektiv med våra självkopierande papper med tryck!

Vanliga frågor

Vad är skillnaden mellan självkopierande papper och karbonpapper?

Självkopierande papper har gjort att karbonpapper är meningslöst att använda. Du slipper kolskiktet emellan eftersom självkopierande papper reagerar kemiskt när tryck applicerar för att skapa kopior.

Hur lång tid tar leverans av självkopierande papper med tryck?

Vi brukar kunna trycka era självkopierande papper med ert tryck snabbt. Men kontakta oss och få ett exakt datum för leverans då det beror på storleken p upplagan.