Hoppa till innehåll

Om oss

Med över 25 års erfarenhet i branschen har Papperstryck etablerat sig som en pålitlig partner för företag i hela Sverige. Vi är övertygade om att unika trycksaker är avgörande för varje företags framgång. Därför ser vi till att leverera trycksaker av hög kvalitet, så att våra kunder kan förmedla sina varumärken på bästa sätt.

Vår expertis inom offsettryck, ger oss möjligheten att skräddarsy varje projekt efter kundens unika behov. Oavsett om det handlar om att producera enkla visitkort eller att skapa mer komplexa broschyrer, så ser vi till att du som kund blir nöjd. Har du några funderingar kring oss så tveka inte på att kontakta oss.

Vår vision

Papperstrycks vision är att till varje kund leverera trycksaker som överträffar kundens förväntningar. Vi strävar efter att vara mer än bara ett tryckeri för våra kunder – vi vill vara en partner som de kan lita på för att leverera allt inom trycksaker för företaget. Vi tror att varje trycksak är en möjlighet att skapa marknadsföring och intryck för våra kunder. Därför lägger vi inte endast fokuset på kvalitén, utan även att det ska vara visuellt tilltalande.

Om Papperstryck

Papperstryck grundades redan 1996 av Igor Ivanovic och han har drivit det sedan dess.

Igor Ivanovic

Grundare och ansvarig

Jag jobbar dagligen med att driva företaget framåt och håller en nära kontakt med våra kunder. Allt ifrån att bolla idéer till att förverkliga era trycksaker finns jag där för att hjälpa till.

Vår resa

1996 – OK Grafiska börjar sin resa när företaget grundas i Göteborg 1996.

2001 – Ändrar OK Grafiska namn till Papperstryck hos PRV men behåller samma organisationsnummer, vilket är ett ledande steg mot visionen att bli ett komplett offsettryckeri med både tryck och efterbearbetning.

2007 – Vi fortsätter att leverera trycksaker till kunder runtom Sverige och har byggt upp en omfattande kundbas.

2011 – Papperstryck firar sitt 15 års jubileum. Med en stark närvaro inom tryckbranschen och en lojal kundbas har vi nu kommit en bra bit sedan starten 1996. Men vi nöjer oss inte här utan fortsätter att kontinuerligt jobba på att förbättra företaget.

2021 – Vi firar vårt 25 års jubileum. Nu har vi ett kvarts sekel av tryckande bakom oss och ett välkänt varumärke inom branschen i Västsverige.